söndag 16 februari 2014

16 Februari 2014

I dag när jag var på gymmet bestämde jag mig för att det var dags att byta gym. Det jag har trivts mest med på Friskis och Svettis är att det består av mestadels äldre folk. Gymmet har alltså aldrig vart överfullt, man behöver aldrig stå och vänta på vikter eller maskiner man behöver använda och det har aldrig varit någon och frågat om man är klar snart.

Men, nu har åldern rasat ner till 13 år! Det är barn överallt, dem är specialister på att sitta framför alla speglar och helst i mitten så man inte får plats varken framför, bakom eller vid sidan om, där dem enbart leker med sina mobiler, sen välter dem hela gymmet när dem lyfter vikter eftersom dem kör med mottot "jag river hellre hela gymmet än tar mindre vikt än min kompis".
I dag när jag möttes av ett "dagis" på gymmet blev jag ganska direkt putt och ville åka hem , men jag hade ju trots allt dragit med mamma så det var ju ingen ide. Kände att jag blev mer och mer sur då jag fick vänta på maskinerna och vikterna och när jag var klar gick jag fram till mamma och små skällde på henne.

Men men, fick till slut ihop 45 minuter rygg och 45 minuter på bandet innan jag kände att jag var nöjd:)
Nu har också känslan av att det är roligt att träna kommit tillbaka, nu ser jag mer fram emot att träna igen och det är roligt under träningen :)

Denna veckan har jag som jag sa att jag skulle tagit mig ur min "säkerhetszon". Jag har lagt till vikter och vågat testa nya grejer, så i morgon hoppas jag på ett roligt resultat på vågen. Men den ska väl inte ge mig minus denna veckan heller. Fast huvudsaken är väl att jag mår bättre och inte vad vågen visar.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar