tisdag 12 november 2013

12 November 2013

I söndags var jag med mamma och pappa och jagade. Första gången på nästan ett år och måste säga att det är riktigt skönt att komma hem ifrån och sitta ute en hel dag :)
Vi släppte min hund för första gången på typ två år. Min gammelgubbe är snart 10 år, mer grå än vit och vill vissa dagar att jag ska bära upp och ner han för trapporna. Men pappa ville att vi skulle testa att släppa han och se vad han gjorde. Att es att han blev som en liten valp när pappa satte på han pejlen och reflexhalsbandet gjorde mig jätte glad :)
60 meter ifrån pappa tog han upp ett rådjur och drev det i ca 15-20 minuter sen sköt Peter det för han. Kan erkänna att jag satt och hade ont i magen länge, medan jag väntade på att han skulle möta Cero vid djuret plus att jag var rädd att den andra hunden skulle komma fram till djuret. För 6 år sedan när jag tog över Cero fick jag han för att han var bytesmedveten, vägrade släppa fram folk till djuret och han låg på det tills förra ägaren kom.
Men detta är något vi jobbat med och denna gången var han vid djuret tillsammans med den andra hunden utan att visa någon som helst aggressivitet. Jag var lika stolt över min gammelgubbe som föräldrar är när deras barn tar de första stegen. Dock var jag rädd att han skulle dö när vi kom hem och en denna natten fick han faktiskt ligga på en filt i sängen(på grund av allergi) och det enda kompremissen var att jag fick vara vaken 30 minuter efter 4.45 på natten för att massera benen på stackarn :)

I går hade jag tänk starta veckan med 60 minuter på löpbandet, men på grund av att jag fortfarande hade grymme träningsvärken efter fredagens ben och rump pass kändes det som att det inte skulle fungera och det kändes dumt att göra det värre. Så det fick bli att träna magen :)
I dag skulle jag också sprungit men träningsvärken var kvar i dag med så tränade lite axlar och triceps med mamma :) Skönt att få det gjort och man känner sig så glad när man är kvar :)

I morgon är det skola 8.30-11-30 och sedan jobb 13.00-20.00. I morgon blir alltså första dagen utan bil till jobbet sen jag fick körkort.. Det mest positiva med dagen är att jag fick vet att jag bara har 1 lektion i engelskan kvar som jag måste gå på utav 11 :) Detta betyder mer sovmorgon och mer tid över de dagar jag har ledigt :D

Min fina prins <3 nbsp="">







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar